Six Bar terug van weggeweest dankzij Klein Kromhof Houtvezels

Dat paardensport en show hand in hand gaat zal blijken op vrijdagavond 18 mei. Het Six Bar springen dat in 2016 op Outdoor Wierden werd geintroduceerd, staat weer op het programma dankzij sponsor Klein Kromhof Houtvezels.

Paard en ruiter zullen steeds hogere stijlsprongen springen. Wie een foutje maakt, ligt uit de strijd. Een spannende afvalrace, waarin het vermogen, de voorzichtigheid en de concentratie van het paard worden getest. Twee jaar geleden won Doron Kuipers met Baileys over een hoogte van twee meter! Aanmelden kan bij Maartje: info@maartjelanooy.nl.

Aansluitend aan het Six Bar springen is het Wierdense Ruiterbal!

 

Klein Kromhof Houtvezels produceert en levert kwalitatieve en hoogwaardige houtvezelproducten die geschikt zijn als bodembedekker voor uw dieren. Voor de agrarische en industriële sector, veeteelt en ook voor particulieren. De producten zijn in verschillende zeeffracties verkrijgbaar, op voorraad leverbaar en dankzij onze eigen transportservice snel in huis. Klik hier voor meer info