Nieuw-Zeelandse zege in CSI1* 1.30m springen

Albert Zoer op Freedom (v. Larino) en Robert Vos op Scotch (v. Stolzenberg) waren op de openingsdag van Outdoor Wierden al succesvol en reden zich vanochtend opnieuw in de prijzen. Zoer werd derde, vos vierde. De winst in het 1.30m om de Karl Schmid Pferdeboxen & Stallzelten Prijs ging naar Olivia Robertson (foto) uit Nieuw-Zeeland.

Oliva Robertson wint met Ngahiwi Cisco de 1.30m Karl Schmid Pferdeboxen & Stallzelten Prijs
Oliva Robertson wint met Ngahiwi Cisco de 1.30m Karl Schmid Pferdeboxen & Stallzelten Prijs

Olivia Robertson, die vorig jaar besloot om in Nederland te blijven als amazone en haar beste paarden liet overkomen vanuit Nieuw-Zeeland waaronder haar prijswinnaar Nghaiwi Cisco (v. Hold Up Premier), reed ijzersterk. 

 

Knap tweede werd Jeremy Sweetnam uit Ierland met Sir Landal Joter (v. Singular Joter).

 

Klik hier voor de uitslag