1.20m Scherphof Assurantiën Prijs voor Madée Schuttenbeld

De 1.20m Scherphof Assurantiën Prijs met 52 CSI1* deelnemers is vanmiddag gewonnen door de 15-jarige Madée Schuttenbeld, die afgelopen jaar al menig CSI1* en jeugdrubriek heeft gewonnen. Ze reed Vayrenta (Haarlem x Zeoliet).

Madée Schuttenbeld en Vayrenta op weg naar de Scherphof Assurantiën Prijs. Foto FotoTrailer
Madée Schuttenbeld en Vayrenta op weg naar de Scherphof Assurantiën Prijs. Foto FotoTrailer

In deze tweefasen op 1.20m niveau bleven 25 deelnemers foutloos. Madée zette de klok stil op 32.19 seconden en sloeg daarmee een aanzienlijk gat met de concurrentie. Rianne Dijkers werd in 36.96 seconden tweede op Visa-Via (v. Lancaster). Ook Sjaak Sleiderink reed zich er weer vooraan bij met Ferrero (v. Singapore). 

 

De vierde en vijfde prijs gingen naar Melissa Maatkamp op Celvana (v. Veron) en Belinda de Graaf op Gaia (v. Cantos).

 

Klik hier voor de uitslag