Nieuw: nationaal en internationaal ponyspringen tijdens Outdoor Wierden

Wist jij dat ponyruiters nu twee weekenden achter elkaar in Wierden kunnen rijden? Naast de internationale rubrieken tijdens het Dutch Youngster Festival van 7 tot en met 10 juni zijn er voor het eerst nationale en internationale proeven een weekend eerder tijdens het internationaal CSI Outdoor Wierden van 31 mei tot en met 3 juni!

Een unieke kans om véél ervaring op te doen!

Spring jij in de klasse Z met jouw D-pony? Dan kun je je inschrijven voor de nationale tour tijdens het internationaal Outdoor Wierden. De parcoursen zullen drie achtereenvolgende dagen op 1.10m, 1.15m en 1.15m hoogte staan.

De pony's moeten gestald worden op de terreinen van manege De Vossenbos en tegelijk met de internationale pony's gekeurd worden op woensdag 31 mei.

Inschrijven kan via MijnKNHS of een email naar info@maartjelanooy met alle relevante informatie.

Klik hier voor het vraagprogramma klasse Z springen
Klik hier voor het internationaal vraagprogramma pony's

Let op: De internationale ponyrubrieken staan op 1.25m en 1.30m (Grand Prix) hoogte. Voor Outdoor Wierden vrije inschrijving. Voor het Dutch Youngster Festival kan je je inschrijven via MijnKNHS, waarna de bondscoaches de deelnemers aanwijzen.