Remco Been wint ook CSI1* Grote Prijs

Na het winnen van de 1.45m rubriek op vrijdagavond met Holland van de Bisschop, voerde Remco Been zojuist opnieuw de ereronde aan. Hij won de Grote Prijs op 1.30m niveau voor de CSI1* ruiters, voorafgaand aan de hoofdrubriek, de 1.45m NIJWA Grote Prijs.
Maar liefst 18 van de 63 deelnemers bleven foutloos. Robert Vos zette leek in het begin van het veld de winnende tijd neer te zetten met Dinky Boy (v. Lucky Boy), maar werd er uiteindelijk afgereden door Remco Been met de negenjarige Casper XXI (v. Unitair).

“Echt mooi. Ik heb veel concourspaarden en Casper was de laatste tijd wat minder vaak meegeweest. We waren al twee dagen foutloos en nu in de barrage besloot ik ervoor te gaan. Het is een super voorzichtig paard met veel vermogen, in eigendom van Eric Wiefferink en Werner Muff. Ik denk een heel goed paard voor de toekomst.”

 De derde prijs in deze Bolk Transport Prijs ging naar Joyce Haselbekke met Waterloo (v. Numero Uno), voor Vasco Campana op Zantura (v. Canturano). De Brit William Funnell sloot de topvijf met Billy Chatter (Billy Congo).

 

Results CSI1* Grand Prix Bolk Transport Prijs:

1. Remco Been, NED, Casper XXI (Unitair)

2. Robert Vos, NED, Dinky Boy (Lucky Boy)

3. Joyce Haselbekke, NED, Waterloo (Numero Uno)

4. Vasco Campana, ITA, Zantura (Canturano)

5. William Funnell, GBR, Billy Chatter (Billy Congo)

Click here for the results

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0