Midseason Fair bij Wierdense Manege de Vossenbos

Het bezoeken van Outdoor Wierden wordt nu nog leuker. Terwijl ruiters vanuit de hele wereld met hun paarden deelnemen aan het internationaal springconcours Outdoor Wierden, wordt er op vrijdag 27 mei en zaterdag  28 mei voor het eerst een Midseason Fair georganiseerd bij Manege de Vossenbos.


De fair wordt gehouden rondom de springpiste, zodat de bezoekers de standhouders en kramen kunnen bekijken en tegelijkertijd niets missen van de paardensport. Er zijn stands met onder andere ruitersportartikelen, gezondheidsproducten, Aloë Vera producten voor dier en mens, energetische sierraden, shawls, overheerlijke streekproducten en lifestyle artikelen voor indoor en outdoor. Ook voor de kinderen zijn er diverse activiteiten en is er een springkussen. Geniet van heerlijke hapjes bij de diverse eettenten.

 

De standhouders die dagelijks aanwezig zijn, zijn ook bekend. Klik hier voor de complete lijst.

De fair op vrijdag is van 13.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.  Het terrein aan de Bruinehoopsweg 2 is gratis toegankelijk, net als het spetterende ruiterbal op vrijdagavond 27 mei vanaf 21.00 uur. Daaraan vooraf gaat de spectaculaire Six Bar rubriek, waarbij paard en ruiter steeds hogere hindernissen springen.

Het sportieve hoogtepunt ligt op zondagmiddag 29 mei met de Grote Prijs met hindernissen op 1.45m hoogte op het programma. Manege De Vossenbos blijft ook daarna in de ban van internationale springruiters, want van 1 tot en met 5 juni wordt het Dutch Youngster Festival voor jeugdruiters gehouden met onder meer landenwedstrijden.