Vrijwilligers gezocht voor Outdoor Wierden & DYF

De internationale springevenementen Outdoor Wierden en het Dutch Youngster Festival staan als een huis, maar daarvoor zijn vele handen nodig. Ook dit jaar kunnen we extra hulp van vrijwilligers gebruiken voor Outdoor Wierden (26 t/m 29 mei) en het Dutch Youngster Festival (1 t/m 5 juni).

 

Heb jij interesse om ons een dag(deel) bij te staan? Meld je dan aan via marielle_smit@hotmail.com en laat ons weten wat jij het liefst zou willen doen en wanneer. We hopen jou tot ons team toe te voegen!

Functies vrijwilligers:

* Parcourshulp
* Stalmedewerker
* Controlepost
* Schrijver springen
* Parkeerwachter

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    H (dinsdag, 19 april 2016 06:44)

    Hallo,
    Ik heb een paar dagen geleden al een mailtje gestuurd. Is dit mailtje ontvangen?